Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ | Εφοδίασαν 25.000 παιδιά με νέο αθλητικό εξοπλισμό – Στήριξη σε 200 ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ - Βίντεο

Χαρά και ενθουσιασμός πλημμύρισαν τα πρόσωπα 25.000 παιδιών σε 200 ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα, καθώς έλαβαν ολοκαίνουριο αθλητικό εξοπλισμό από το πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Πριν από λίγες ημέρες, 5.000 μπάλες άριστης ποιότητας μοιράστηκαν στις ακαδημίες, βελτιώνοντας αισθητά τις συνθήκες και την ποιότητα των προπονήσεων και αγώνων. Η κάλυψη αυτής της βασικής ανάγκης έρχεται να ενισχύσει την ομαλή λειτουργία των ακαδημιών, καθώς οι μπάλες αποτελούν το πιο απαραίτητο αναλώσιμο για την υλοποίηση των δραστηριοτήτων τους.

Την παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές, Τάκης Φύσσας και Άγγελος Χαριστέας, και ο καταξιωμένος καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Καλαϊτζής, πλαισιωμένοι από τον δημοφιλή παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα το πρόγραμμα. Επισκέφτηκαν ακαδημίες σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Νίσυρος, η Κάρπαθος, οι Παξοί, η Φλώρινα, ο Άγιος Νικόλαος, μεταξύ άλλων, χαρίζοντας στους μικρούς αθλητές μοναδικές στιγμές χαράς και ενθουσιασμού.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.