Πνεύμα Αλληλεγγύης στον Πειραιά | Η Ιερά Μητρόπολη και ο Ολυμπιακός πρόσφεραν γεύματα αγάπης για το Πάσχα

Πνεύμα Αλληλεγγύης στον Πειραιά | Η Ιερά Μητρόπολη και ο Ολυμπιακός πρόσφεραν γεύματα αγάπης για το Πάσχα

Σε μια ατμόσφαιρα χαράς και προσφοράς, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεργάστηκαν για ακόμη μια φορά, φροντίζοντας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας ενόψει του Πάσχα. Χιλιάδες γεύματα αγάπης μοιράστηκαν σε όσους έχουν ανάγκη, χάρη στην πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Ολυμπιακό για την αδιάλειπτη υποστήριξή του στο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης. "Σήμερα είναι ημέρα γιορτής", τόνισε ο Σεραφείμ, "γιατί τιμούμε τους ανθρώπους που συμπαρίστανται στο έργο μας και προσφέρουν απλόχερα αγάπη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας." Πνεύμα ομαδικότητας και αλληλεγγύης επικράτησε στην τελετή παράδοσης της δωρεάς, όπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", Βασίλης Βασιλειάδης, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, παρέδωσε στον Σεραφείμ την επιταγή για τα γεύματα αγάπης.

«Με τις ευλογίες του δέσποτα μοιράσαμε τα δέματα στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι παρών σε αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης κι ανθρωπιάς, ανοίγοντας πλουσιοπάροχα την τσέπη του για να προσφέρει τη βοήθειά του», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.