Μητσοτάκης | Όπως και για τα Τέμπη έτσι και για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη - Bίντεο

Η σύγκριση μεταξύ της δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους και των γεγονότων στα Τέμπη φέρνει στο φως την απουσία πολιτικής ευθύνης, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επεσήμανε ότι η χώρα βιώνει δυσάρεστα γεγονότα, αποφεύγοντας την ευθύνη, μια πρακτική που επέλεξε και στην περίπτωση του Κ.Α.Καραμανλή και του Μ. Χρυσοχοΐδη. Αν και παραδέχεται ότι στην περίπτωση των Αγίων Αναργύρων υπήρξαν λάθη, αρνείται την πολιτική ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι αν όλες οι αποτυχίες του κράτους οδηγούσαν σε παραίτηση, θα είχαμε παραιτήσεις κάθε εβδομάδα.  «Όχι. Είμαι σαφής και ξεκάθαρος. Γιατί αν κάθε φορά που κάτι δεν πηγαίνει καλά στο κράτος η ευθύνη φτάνει στην κορυφή θα είχαμε παραιτήσεις κάθε βδομάδα» και πρόσθεσε: «Όχι, δεν θεωρώ ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη για το συμβάν».

Τέλος, αναφέρθηκε στην υπόθεση των Τεμπών, δηλώνοντας ότι ενδέχεται να υπήρξε μονταρισμένη ηχητική εγγραφή, αποσαφηνίζοντας παράλληλα ότι δεν γνωρίζει αν υπήρξε κυβερνητική ανάμειξη, αφήνοντας το θέμα στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.