Συνεχίζεται η μάχη για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγό του - Έκκληση για αίμα από τον γιο τους

Συνεχίζεται η μάχη για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγό του - Έκκληση για αίμα από τον γιο τους

O Μιχάλης Μαυρομμάτης κάνει έκκληση μέσω των social media για αιμοδοσία, για τους γονείς του Μανώλη Μαυρομμάτη και Ρένα Βενιέρη, οι οποίοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Το ζευγάρι είχε μεταφερθεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου έπειτα από την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook σήμερα, ο Μιχάλης Μαυρομμάτης καλεί τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν με αιμοδοσία, καθώς χρειάζονται πολύ αίμα για τις επεμβάσεις των γονιών του. 

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», γράφει στο Facebook ο Μιχάλης Μαυρομμάτης. «Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», εξηγεί ο ίδιος.

 

 

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.