Λήμνος | Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το νησί - Χωρίς ρεύμα, πτώσεις δέντρων και κλειστά σχολεία

Λήμνος | Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το νησί - Χωρίς ρεύμα, πτώσεις δέντρων και κλειστά σχολεία

Η Λήμνος βίωσε μια σφοδρή κακοκαιρία τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, με έντονη βροχόπτωση, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, η οποία δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος επηρέασαν μεγάλο μέρος του νησιού, κυρίως στις βόρειες και ανατολικές περιοχές, ύστερα από πτώσεις κλαδιών σε γραμμές ηλεκτροδότησης.

Στην Μύρινα, η κακοκαιρία προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία, με τον δρόμο στο παραλιακό μέτωπο να κλείνει προσωρινά λόγω πτώσης δέντρου. Φερτά υλικά μεταφέρθηκαν σε διάφορους δρόμους της πόλης, δυσχεραίνοντας την κίνηση πεζών και οχημάτων. Το Γυμνάσιο Μύρινας έκλεισε με εντολή του Δημάρχου, καθώς νερά πλημμύρισαν τις τάξεις, ενώ κρίθηκαν επισφαλείς και οι προκάτ αίθουσες. Οι μαθητές απομακρύνθηκαν από το σχολείο για λόγους ασφαλείας.

Στην περιοχή του Εβγατή, ξεριζώθηκαν δέντρα κατά μήκος του επαρχιακού δρόμου, ενώ δύο οχήματα καταπλακώθηκαν από πτώση τοιχίου στο γήπεδο Ατσικής. Προβλήματα σημειώθηκαν και στη γέφυρα Ραγκαβά στον Κάσπακα, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας. Συνεργεία του Δήμου Λήμνου επιχειρούν στο νησί για την αποκατάσταση των ζημιών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.