Αγροτικό μέτωπο | Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα, με ορίζοντα νέες κινητοποιήσεις

Αγροτικό μέτωπο | Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα, με ορίζοντα νέες κινητοποιήσεις

Σφοδρή η αντιπαράθεση μεταξύ αγροτών και κυβέρνησης, με την ένταση να κλιμακώνεται ενόψει της πανελλαδικής σύσκεψης στη Νίκαια Λάρισας. Οι αγρότες καλούνται να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων, με το αίτημα για άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους να παραμένει ακέραιο.

Παρά την κατηγορηματική θέση της κυβέρνησης ότι "διάλογος με κλειστούς δρόμους δεν γίνεται", οι αγρότες διατηρούν τα μπλόκα σε νευραλγικά σημεία της Βόρειας Ελλάδας. Η Θεσσαλία, εστία των κινητοποιήσεων, βιώνει τις συνέπειες της αγροτικής δυσαρέσκειας, με αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους και αλιείς να συσπειρώνονται σε κοινό μέτωπο. Η έλλειψη κοινών αιτημάτων και η απουσία ενιαίας εκπροσώπησης δυσχεραίνει την εξεύρεση λύσης. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, αναγνωρίζει τα προβλήματα των αγροτών της Θεσσαλίας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο τραπέζι παραμένει η πιθανότητα οι αγρότες να κατέβουν στην Αθήνα, ασκώντας πίεση στο κέντρο της εξουσίας. Η πλατεία Συντάγματος φέρεται να είναι στο στόχαστρο, με την ένταση να κλιμακώνεται και το μέλλον των κινητοποιήσεων να παραμένει αβέβαιο.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.