Σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Σύσκεψη κορυφής στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Σήμερα 28 Μαρτίου 2024 στις 12:00, τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) θα γεμίσουν με κορυφαία ονόματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς λαμβάνει χώρα μια κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Για να διασφαλιστεί η επιτυχία του event, στην συνάντηση θα παρευρεθούν:

  • Αχιλλέας Μπέος: Δήμαρχος Βόλου, έτοιμος να θέσει όλες τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες της πόλης στην διάθεση του τελικού.
  • Γιώργος Ντιζές: Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, υπεύθυνος για την οργάνωση της αστυνόμευσης και την τήρηση της τάξης.
  • Θανάσης Κουλούρης: Υποδιευθυντής της Αστυνομίας Μαγνησίας, στενός συνεργάτης του κ. Ντιζέ στην υλοποίηση του σχεδίου ασφαλείας.
  • Γιάννης Αλαφούζος: Ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έτοιμος να συζητήσει όλα τα ζητήματα που άπτονται της ομάδας του.
  • Λεωνίδας Μπουτσικάρης: Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρών για να υποστηρίξει τον κ. Αλαφούζο και να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας.
  • Θόδωρος Καρυπίδης: Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, έτοιμος να εκφράσει τις απόψεις του και να διεκδικήσει ό,τι θεωρεί απαραίτητο για την ομάδα του.
  • Παναγιώτης Μπιλίρης: Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, παρών για να προσφέρει νομική υποστήριξη και να διασφαλίσει την τήρηση των κανόνων.
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.