Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων | Η μητέρα της 15χρονης αποκάλυψε την υπόθεση

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων | Η μητέρα της 15χρονης αποκάλυψε την υπόθεση

Η μητέρα της 15χρονης που έπεσε θύμα μαστροπίας αποκάλυψε την υπόθεση στις αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο άτομα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, η γυναίκα είχε αντιληφθεί αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης της, η οποία είχε αρχίσει να ζει μια πολυτελή ζωή, χωρίς η οικογένεια να έχει ιδιαίτερα χρήματα.

«Η μητέρα αντιλήφθηκε την αλλαγή συμπεριφοράς της κόρης της, καθώς η τελευταία είχε αρχίσει να φοράει ακριβά ρούχα και να κάνει ακριβές αγορές. Επίσης, είχε αρχίσει να βγαίνει συχνά έξω και να αργεί να επιστρέφει στο σπίτι», δήλωσε ο δικηγόρος. Η μητέρα αποφάσισε να καταγγείλει την υπόθεση στις αρχές, παρά τις απειλές που δέχτηκε από μέλη του κυκλώματος. «Η μητέρα είναι μια ηρωίδα, καθώς τόλμησε να καταγγείλει την υπόθεση, παρά τις απειλές που δέχτηκε. Ο σκοπός της ήταν να σώσει την κόρη της, αλλά και άλλα παιδιά που μπορεί να ήταν θύματα του κυκλώματος», δήλωσε ο δικηγόρος.

Από την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι η 15χρονη είχε εξωθηθεί στην πορνεία από μια 31χρονη γυναίκα, η οποία την είχε προσεγγίσει μέσω του διαδικτύου. Η 31χρονη είχε επίσης προσεγγίσει και μια 17χρονη φίλη της 15χρονης, η οποία επίσης εξωθήθηκε στην πορνεία. Η 31χρονη και ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες των κοριτσιών σε πελάτες, συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν. Στη συνέχεια, η Αστυνομία συνέλαβε και δύο ακόμα άτομα, μια 26χρονη γυναίκα και έναν 64χρονο άνδρα, οι οποίοι κατηγορούνται ως πελάτες του κυκλώματος. Η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι το κύκλωμα μπορεί να εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις μαστροπείας ανηλίκων.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.