Κωνσταντίνος Φλώρος | Ελεύθερος με περιοριστικό όρο - Απαγορεύεται να πλησιάζει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα - Βίντεο

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος χθες το μεσημέρι προκάλεσε αναστάτωση στο ελληνικό κοινοβούλιο με την επίθεσή του στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Ωστόσο, ο κ. Φλώρος θα πρέπει να τηρήσει τον όρο που του επιβλήθηκε, ο οποίος του απαγορεύει να πλησιάσει τον κ. Γραμμένο σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Στις δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών ανέφερε πως: «Εκείνη τη στιγμή ως γιος, και ορμώμενος από το συναίσθημα, θεώρησα πως έπραξα σωστά. Επειδή όμως φέρω και μια πολύ σημαντική ιδιότητα, αυτή του Έλληνα βουλευτή, έπραξα απολύτως λάθος, δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε χώρους του κοινοβουλίου. Δεν αποτελεί παράδειγμα για Έλληνα βουλευτή».

H συνήγορος του Κωνσταντίνου Φλώρου τόνισε πως «η ποινική δικαιοσύνη ξέρει να αξιολογεί τα πραγματικά περιστατικά και να μπαίνει στην ουσία. Με ανθρώπινο τρόπο προσέγγισης, η κυρία ανακρίτρια και η κυρία εισαγγελέας του επισήμαναν ότι δεν νοείται τέτοια συμπεριφορά από Έλληνα βουλευτή. Το έχει κατανοήσει από την πρώτη στιγμή πως δεν αρμόζει σε βουλευτή τέτοια συμπεριφορά».

floros__2_

floros__1_

floros__1__2

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.