Ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα - Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε πως τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα - Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε πως τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν

Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου  Γεννηματάς εδώ και 15 ημέρες, δίνει μια γενναία μάχη για την υγεία του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της θεραπείας του και ετοιμάζονται για μια νέα προσπάθεια αφύπνισης την ερχόμενη Δευτέρα (15/04/2024).

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή "Το Πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα, έδωσε μια ενημέρωση για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα. Η κα. Παγώνη τόνισε πως ο τραγουδιστής παραμένει σε καταστολή, ωστόσο η υγεία του είναι σταθερή, γεγονός που θεωρείται πολύ σημαντικό. "Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή, αλλά η κατάστασή του παραμένει σταθερή", δήλωσε η κα. Παγώνη. "Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει αισιοδοξία για την πορεία της θεραπείας του."

Όπως εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, οι γιατροί έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο προσπάθειες αφύπνισης του τραγουδιστή, οι οποίες δεν απέδωσαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, η ομάδα των θεραπόντων ιατρών, λαμβάνοντας υπόψη τα σταθερά σημάδια βελτίωσης, είναι έτοιμη για μια νέα προσπάθεια την ερχόμενη Δευτέρα. "Από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει πάλι η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν", ανέφερε η κα. Παγώνη. "Αυτό γίνεται πάντα μετά από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Και βάσει των δεδομένων, η ομάδα αποφασίζει και ξεκινάει πάλι να τον ξυπνήσει."

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.