Δίκη Folli Follie | Ο ιδρυτής της εταιρείας ξεκίνησε χθες την απολογία του

Δίκη Folli Follie | Ο ιδρυτής της εταιρείας ξεκίνησε χθες την απολογία του

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ιδρυτής της Folli Follie, κατηγορούμενος για αδικήματα που σχετίζονται με το σκάνδαλο της εταιρείας.

Ξεκινώντας την απολογία του, ο κ. Κουτσολιούτσος έκανε λόγο για "όνειρο ζωής" που είδε να γκρεμίζεται, ενώ τόνισε πως "η Follie-Follie δεν ήταν φούσκα". Αναφέρθηκε στην πορεία του ομίλου, την ίδρυση εταιρείας στο Χονγκ Κονγκ, την επιλογή της Ιαπωνίας για λιανική πώληση, και τις καμπάνιες προώθησης που εστίαζαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η εταιρεία παρουσίαζε μια δυναμική και εύρωστη εικόνα, ενώ κατηγόρησε τον Τύπο για επιθέσεις εναντίον του. Η δίκη Folli Follie, που φέρεται να προκάλεσε ζημιά άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ, έχει λάβει διεθνείς διαστάσεις. Ο κ. Κουτσολιούτσος, ο οποίος θα συνεχίσει την απολογία του στις 27 Μαρτίου, ζήτησε συγγνώμη από τους συγκατηγορουμένους του, στελέχη του Ομίλου. Εκτός από τον ιδρυτή της Folli Follie, απολογίες θα δώσουν η σύζυγος και ο γιος του, καθώς και άλλα 7 στελέχη του Ομίλου, ορκωτοί λογιστές κ.α.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.