ΕΟΠΥΥ | Υπογράφηκε η νέα συμβαση για κατ' οίκον φυσικοθεραπείες!

ΕΟΠΥΥ | Υπογράφηκε η νέα συμβαση για κατ' οίκον φυσικοθεραπείες!

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, ο ΕΟΠΥΥ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών έθεσαν τις βάσεις για μια νέα εποχή στην παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας στους ασφαλισμένους. Η υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης φέρνει σημαντικά οφέλη, όπως:

Πλήρης πανελλαδική κάλυψη: Όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, σε κάθε γωνιά της χώρας, θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες φυσικοθεραπείας.

Βελτιωμένη ποιότητα: Η διάρκεια κάθε συνεδρίας αυξάνεται στα 30 λεπτά, διασφαλίζοντας πιο αποτελεσματική θεραπεία.

Περισσότερες επιλογές: Πλέον, οι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν θεραπεία κατ' οίκον, διευκολύνοντας όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πρόσβαση σε εργαστήρια.

Ενίσχυση του επαγγέλματος: Η Συμβαση θωρακίζει την παροχή υπηρεσιών από νόμιμα και άριστα καταρτισμένους φυσικοθεραπευτές.

Περιορισμός στις 400 συνεδρίες: Ορίζεται ένα ανώτατο όριο συνεδριών ανά φυσικοθεραπευτή το μήνα, διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή των υπηρεσιών στους ασθενείς.

Συμμετοχή ασθενούς: Η οικονομική συμμετοχή του ασθενούς εξαρτάται από τη νόσο του και καθορίζεται από τον ΕΚΠΥ.

Δήλωση ικανοποίησης: Η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, κ. Θ. Καρποδίνη, τόνισε τη δέσμευση του Οργανισμού για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ασθενείς, ενώ ο Πρόεδρος του ΠΣΦ, κ. Π. Λυμπερίδης, χαιρέτισε την εδραίωση μίας νέας βάσης συνεργασίας.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.