Η ΕΜΑΚ και ο στρατός απεγκλώβισαν τους τρεις άνδρες στην Πάρνηθα

Η ΕΜΑΚ και ο στρατός απεγκλώβισαν τους τρεις άνδρες στην Πάρνηθα

Τέλος στην περιπέτεια των τριών ανδρών στην Πάρνηθα. Oι τρεις άνδρες, ηλικίας 38-39 ετών, που είχαν ξεκινήσει από το χωριό τους στην Στεφάνη Βοιωτίας, εγκλωβίστηκαν την Τρίτη το βράδυ στην Πάρνηθα, καθώς ο δρόμος είχε κλείσει λόγω κακοκαιρίας. Αγνοώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας, αποφάσισαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε ένα δύσβατο σημείο στην κορυφή της Κυράς.

Η ΕΜΑΚ έλαβε ειδοποίηση για τον αποκλεισμό τους και ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού. Δύο ερπυστριοφόρα της ΕΜΑΚ, συνοδευόμενα από ένα ειδικό όχημα του στρατού, κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο, όπου και διαπίστωσαν ότι οι άνδρες ήταν καλά στην υγεία τους. Όμως εκείνοι αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την ΕΜΑΚ και να κατέβουν από το δύσβατο σημείο με τα πόδια.

Η ΕΜΑΚ, αφού τους εξήγησε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή, αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή του στρατού. Ένα ειδικό όχημα με λεπίδα, κατάφερε να ανοίξει δρόμο και να φτάσει στο σημείο, όπου τους παρέλαβε. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην έδρα της ΕΜΑΚ, όπου και παραλήφθηκαν από τις οικογένειές τους.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.