Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη - Οι δύο δράστες προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα πειστήρια

Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη - Οι δύο δράστες προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα πειστήρια

Την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2024, η 41χρονη Γεωργία Α., έγκυος στο τρίτο τρίμηνο της κύησής της, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στη σύλληψη του 39χρονου συντρόφου της και του 34χρονου φίλου του.

Σύμφωνα με την προανάκριση του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι σκότωσαν τη γυναίκα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον 39χρονο. Αφού την ακινητοποίησαν, τη τραυμάτισαν θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα. Στη συνέχεια, μετέφεραν το άψυχο σώμα της σε δύσβατη δασική περιοχή μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής, όπου το εγκατέλειψαν.

Για να εξαφανίσουν τα πειστήρια της δολοφονίας, οι δύο δράστες πέταξαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση και τα ρούχα της άτυχης γυναίκας σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.