Δίκη Πισπιρίγκου | Η κατηγορούμενη αρνείται την κατηγορία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ασκεί αιχμές κατά των γιατρών

Δίκη Πισπιρίγκου | Η κατηγορούμενη αρνείται την κατηγορία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ασκεί αιχμές κατά των γιατρών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, συνέχισε την απολογία της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Η κατηγορούμενη, η οποία εμφανίστηκε φορτισμένη συναισθηματικά, τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ότι είναι αθώα.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε στα εξής σημεία:

  • Στα επεισόδια που είχε η Τζωρτζίνα πριν τον θάνατό της, η κατηγορούμενη είπε ότι τα βίντεο που είχε τραβήξει ήταν κατόπιν αιτήματος του διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη.
  • Όταν η Τζωρτζίνα υπέστη την ανακοπή που τελικά την οδήγησε στο θάνατο, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι ενημέρωσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για το επεισόδιο και ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό.
  • Η κατηγορούμενη άσκησε αιχμές κατά του κ. Ηλιάδη, τον οποίο κατηγόρησε ότι της είπε ότι η Τζωρτζίνα δεν έχει πολύ χρόνο ζωής.
  • Η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε ότι δεν έχει πιστέψει μέχρι και σήμερα ότι η Τζωρτζίνα δεν βρίσκεται στη ζωή και ότι οι έρευνες στράφηκαν προς την πλευρά της, επειδή η ίδια ήταν η μητέρα της.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου θα συνεχιστεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.