Αστυνομικός του Πειραιά σε κύκλωμα μαστροπείας - Σύλληψη και ευρήματα

Αστυνομικός του Πειραιά σε κύκλωμα μαστροπείας - Σύλληψη και ευρήματα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πειραιά συνελήφθη κατηγορούμενος για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας. Η σύλληψη οφείλεται σε καταγγελία που έλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία αφορούσε την εμπλοκή του αστυνομικού σε δίκτυο σωματεμπορίας και εκμετάλλευσης γυναικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός φέρεται να χρέωνε περίπου 20 με 30 ευρώ για τις υπηρεσίες των γυναικών, τις οποίες οδηγούσε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη Μεταμόρφωση. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο αστυνομικός συνελήφθη την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατ' εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η έρευνα που ακολούθησε, έπειτα από την καταγγελία, αξιολόγησε πληροφορίες και στοιχεία, ενώ με τη χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών αποδείχθηκε η εγκληματική δράση του αστυνομικού. Ακολούθησαν έρευνες σε σπίτια, οχήματα, γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων και στην κατοχή του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • 3.035 ευρώ
  • 12 φυσίγγια διαμετρήματος 5,56 mm
  • 7 φορητοί ασύρματοι πομποδέκτες
  • 1 σιδερογροθιά

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται, ενώ εξετάζεται τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στο κύκλωμα μαστροπείας.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.