Θεσσαλονίκη | Αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από επίθεση κουκουλοφόρων - Η αγωνία του για την κόρη του - Bίντεο

Θεσσαλονίκη | Αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από επίθεση κουκουλοφόρων - Η αγωνία του για την κόρη του - Bίντεο

Σοκαριστικές στιγμές βίωσε ένας αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον. Ο 59χρονος άνδρας, λίγο πριν αποχωρήσει από την υπηρεσία, βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων, οι οποίοι τον χτύπησαν με μανία στο κεφάλι.

Η κόρη του αστυνομικού, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, περιέγραψε τα λεπτά τρόμου που ακολούθησαν την επίθεση. "Μόλις συνέβη το περιστατικό, ο πατέρας μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: 'Ειρήνη, έχουν πάρει το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν'. Φοβόταν γιατί το καπέλο έγραφε τα στοιχεία και το ονοματεπώνυμό του", ανέφερε χαρακτηριστικά. Παρά τον τραυματισμό του, ο αστυνόμος κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αποτρέποντας ίσως μια ακόμη πιο τραγική εξέλιξη. "Ήταν παιδάκια 17-18-20 ετών. Έστειλαν απροστάτευτους πέντε αστυνομικούς για το θεαθήναι", τόνισε η κόρη του, θέτοντας ερωτήματα για την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής.

Η επίθεση έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, μετά την ομοφοβική επίθεση στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο αστυνόμος, μαζί με 4 συναδέλφους του, βρέθηκε στο Ολύμπιον για να αντιμετωπίσει τυχόν επεισόδια. Ξαφνικά, δέχτηκε χτυπήματα από κουκουλοφόρους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.