Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλουν "παράλογες" διαταγές για κουστούμια και γόβες - Βίντεο

Οργισμένοι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλουν ότι τους δόθηκε εντολή να φορέσουν κουστούμια κατά τη μεταγωγή του 44χρονου Νορβηγού που σκότωσε τον αστυνομικό σε μπαρ στην πόλη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Τσαϊρίδη, ο εν λόγω αξιωματικός φαίνεται πως ασχολείται γενικά με το dress code των υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και το… μακιγιάζ των γυναικών, το οποίο έχει απαγορεύσει! Ο κ. Τσαϊρίδης μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ανέφερε ότι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στη μεταγωγή του Νορβηγού φορούσαν κουστούμια, παρόλο που η συγκεκριμένη μετακίνηση ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη.

«Είμαστε σε δύσκολη θέση σε μια τόσο δύσκολη περίοδο στην Ελληνική Αστυνομία που έχει πληγωθεί με τις απώλειες. Την ίδια ώρα που μετράμε απώλειες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιους παραλογισμούς και τέτοιες τραγικές καταστάσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μιλάμε για μια υπηρεσία, το Ανθρωποκτονιών που κοσμεί το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, που οι άνθρωποι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους ουκ ολίγες φορές. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα βρήκαν όλους τους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού και τους οδήγησαν στη δικαιοσύνη. Και όταν κάνουμε μεταγωγές τέτοιων δολοφόνων, οι αστυνομικοί καλύπτουν ακόμη και τα ίδια τους τα χαρακτηριστικά και φορούν και αλεξίσφαιρο γιατί είναι επικίνδυνες αυτές οι μεταγωγές. Και φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε τέτοιες μεταγωγές με κουστούμια. Αναζητούμε και εμείς ποια ήταν η λογική για αυτό γιατί αγγίζει τα όρια της παράνοιας αυτό που ζούμε», δήλωσε ο κ. Τσαϊρίδης.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων επισημαίνει ότι ο ίδιος ανώτερος αξιωματικός έχει ζητήσει και άλλα περίεργα πράγματα από τους αστυνομικούς. Μέχρι και σε γυναίκα αστυνομικό έκανε παρατήρηση να φοράει… γόβα, ενώ έχει απαγορεύσει και το μακιγιάζ.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.