"Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα - Σχηματίζεται η αρμάδα κρούσης με την "Ύδρα" και άλλα πλοία

"Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα - Σχηματίζεται η αρμάδα κρούσης με την "Ύδρα" και άλλα πλοία

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της ευρωπαϊκής επιχείρησης "ΑΣΠΙΔΕΣ" στην Ερυθρά Θάλασσα έχει ήδη ξεκινήσει, με μια αξιόμαχη αρμάδα πλοίων να σχηματίζεται. Στο πλευρό της ελληνικής φρεγάτας "Ύδρα" θα βρεθούν ισχυρά πολεμικά σκάφη από την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή δύναμη κρούσης.

Η "Caio Duillio" ηγείται:

Η Ιταλία ηγείται της επιχείρησης "εν πλω" με το υπερσύγχρονο αντιτορπιλικό "Caio Duillio". To πλοίο μήκους 152 μέτρων και εκτοπίσματος 7.700 τόνων διαθέτει κορυφαίες αντιαεροπορικές δυνατότητες, όντας εξοπλισμένο με ραντάρ SPY-790 και 48 πυραύλους Aster.

Γερμανική ισχύς με την "Hessen":

Η γερμανική φρεγάτα "Hessen" φέρνει επιπλέον ισχύ στην αρμάδα. Με μήκος 153 μέτρα και εκτόπισμα 5.800 τόνων, διαθέτει ισχυρό ραντάρ SMART-L και 32 πυραύλους SM-2, ενώ είναι εξοπλισμένη και με πυροβόλα, αντιαεροπορικούς πυραύλους RIM-162 ESSM και αντιπλοϊκούς Harpoon.

Γαλλική παρουσία με την "Languedoc":

Η γαλλική φρεγάτα "Languedoc" μήκους 142 μέτρων και εκτοπίσματος 6.000 τόνων, φέρει ραντάρ Herakles, 16 πυραύλους Aster 15 και 16 MDCN, καθώς και πυροβόλα και αντιπλοϊκούς Exocet.

Η "Ύδρα" στο πεδίο της μάχης:

Παρότι η "Ύδρα" είναι το παλαιότερο πλοίο της αρμάδας, φέρει 16 πυραύλους ESSM και τα αξιόπιστα Phalanx εγγύς προστασίας, καθιστώντας την αξιόμαχη. Η φρεγάτα έχει λάβει ενδελεχή προετοιμασία από το Πολεμικό Ναυτικό, όντας έτοιμη για την απαιτητική επιχείρηση.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.