Μ. Αποστολάκη | Η συγκάλυψη συνεχίζεται για τα Τέμπη

Μ. Αποστολάκη | Η συγκάλυψη συνεχίζεται για τα Τέμπη

Η Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιλένα Αποστολάκη, εξέφρασε έντονη ανησυχία για πιθανή συγκάλυψη των υπευθύνων για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με την κα. Αποστολάκη, στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τον νέο δικαστικό χάρτη, εντοπίζεται ρύθμιση που θέτει εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Ειδικότερα, η κα. Αποστολάκη επισημαίνει ότι η τροπολογία στο άρθρο 39 του νομοσχεδίου μεταθέτει την απολογία κατηγορουμένων για πλημμελήματα από τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα στον Ανακριτή. Η αλλαγή αυτή, σύμφωνα με την κα. Αποστολάκη, εγείρει εύλογα ερωτήματα για σκοπιμότητα και ενδεχόμενη συγκάλυψη.

Η κα. Αποστολάκη κλείνει την δήλωσή της τονίζοντας την ανάγκη για διαφάνεια και λογοδοσία στην υπόθεση Τεμπών. "Οφείλουμε να μην αφήσουμε καμία σκιά να πέσει στην απονομή δικαιοσύνης. Οφείλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη των θυμάτων και να προσφέρουμε στους οικείους τους την απαραίτητη ψυχική γαλήνη", καταλήγει η κα. Αποστολάκη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.