Αβέβαιο το μέλλον μετά τη συνάντηση αγροτών - Μητσοτάκη - Αύριο οι οριστικές αποφάσεις

Αβέβαιο το μέλλον μετά τη συνάντηση αγροτών - Μητσοτάκη - Αύριο οι οριστικές αποφάσεις

Σε ρευστή κατάσταση παραμένει η κατάσταση μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των αγροτών, με τις τελικές αποφάσεις για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις να λαμβάνονται αύριο, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, σε πανελλαδική σύσκεψη. Σύμφωνα με τους αγρότες, η συνάντηση με τον πρωθυπουργό δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, με τον κ. Τζέλλα, εκπρόσωπο της 15μελούς επιτροπής των αγροτών στη Θεσσαλία, να δηλώνει: "Χθες στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό δεν δόθηκαν λύσεις". Η πρόταση για κάθοδο στην Αθήνα και κλείσιμο των Εθνικών Οδών παραμένει στο τραπέζι, με τους αγρότες να διαμηνύουν ότι "θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις".

"Νομίζω ότι όποιος διαβάσει τα αιτήματα που καταθέσαμε και τις απαντήσεις της κυβέρνησης, δεν θα μπορέσει να βγάλει κάτι θετικό, πέρα από το ρεύμα – το οποίο βέβαια δεν ισχύει για όλους τους αγρότες", τόνισε ο κ. Τζέλλας, υπογραμμίζοντας ότι οι αγρότες ζητούν "ουσιαστικές λύσεις και απαντήσεις" στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της επιμένει ότι "τα περιθώρια παροχών έχουν εξαντληθεί", αφήνοντας ασαφές το τοπίο για τις επόμενες εξελίξεις. Σήμερα, Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα, συνεδριάζουν οι αγρότες της Θεσσαλίας, ενώ οι οριστικές αποφάσεις για τα μπλόκα και τις τυχόν μελλοντικές κινητοποιήσεις θα ληφθούν αύριο, μετά την πανελλαδική σύσκεψη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.