2χρονο αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από τροχαίο

2χρονο αγοράκι δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το 2χρονο αγοράκι, που ονομάστηκε Νικόλαος σε μια συγκινητική τελετή βάπτισης εντός της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά από τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την Κυριακή στον ΒΟΑΚ, στη Λυγαριά. Η οικογένεια του μικρού Νικόλα βιώνει ένα δράμα, καθώς θρηνεί τον θάνατο της 59χρονης γιαγιάς του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο ίδιο τροχαίο και υπέκυψε τα επόμενη μέρα.

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, οι γιατροί και η οικογένεια του Νικόλα δεν χάνουν την ελπίδα. Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έχει υποβάλλει το αγοράκι σε εγκεφαλικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται. Ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠαΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης, δήλωσε στο Creta24: "Παρ' ό,τι η κατάσταση του παιδιού παραμένει εξαιρετικά σοβαρή, όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα."

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, ένα κλούβα και ένα ΙΧ, τα οποία συγκρούστηκαν σφοδρά στις στροφές της Λυγαριάς. Ο οδηγός του ενός οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα την μοιραία σύγκρουση. Εκτός από τον μικρό Νικόλα και την άτυχη γιαγιά, στο ΙΧ επέβαινε και η μητέρα του παιδιού, η οποία τραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.