Επίθεση με μαχαίρι σε άνδρα κατά τη διάρκεια γιορτής στην Πρέβεζα

Επίθεση με μαχαίρι σε άνδρα κατά τη διάρκεια γιορτής στην Πρέβεζα

Κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής εκδήλωσης στην Πρέβεζα, ένας άνδρας δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν άγνωστο. Το περιστατικό συνέβη σε έναν πολυσύχναστο χώρο όπου δεκάδες άνθρωποι διασκέδαζαν, όταν ξαφνικά ξέσπασε η βία. Ο άνδρας, του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάσταση εκτονώθηκε σχετικά γρήγορα χάρη στην άμεση επέμβαση μιας ναυαγοσώστριας που βρισκόταν στο σημείο. Η ναυαγοσώστρια παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, σταματώντας την αιμορραγία και προσπαθώντας να τον κρατήσει σταθερό μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια, ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν περαιτέρω ιατρικές φροντίδες.

Η αστυνομία έφθασε άμεσα στον τόπο του συμβάντος και ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τον δράστη. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα ή το κίνητρο του επιτιθέμενου. Οι αρχές παρακαλούν όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει με το τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image