Θεσσαλονίκη: 24χρονος Ινδός καταδικάστηκε για φιλί σε 8χρονο

Θεσσαλονίκη: 24χρονος Ινδός καταδικάστηκε για φιλί σε 8χρονο

Στην Θεσσαλονίκη, καταδικάστηκε ένας 24χρονος Ινδός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μετά από περιστατικό στο οποίο φιλούσε στο μάγουλο ένα 8χρονο παιδί. Το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλει στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή. Το περιστατικό συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου 2024, όταν ο κατηγορούμενος πλησίασε το παιδί και το φίλησε στο μάγουλο, κάτι που αντιλήφθηκαν τρίτοι και κάλεσαν την αστυνομία. Η υπόθεση εξετάστηκε στο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, όπου ο 24χρονος κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ακολουθώντας τη νομική διαδικασία, αποφασίστηκε ότι ο κατηγορούμενος θα έχει την ποινή των 12 μηνών με τριετή αναστολή, γεγονός που σημαίνει ότι αν διαπράξει άλλο αδίκημα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image