Ταυτοποίηση σορού στη Λίμνη Κρεμαστών

Ταυτοποίηση σορού στη Λίμνη Κρεμαστών

Η ταυτοποίηση της σορού γυναίκας που εντοπίστηκε στη Λίμνη Κρεμαστών το πρωί της Παρασκευής (6/9) αυξάνει την ένταση γύρω από την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι η 45χρονη Αναστασία Κ. από την περιοχή. Η ακριβής αιτία του θανάτου δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, με τις Αρχές να διατηρούν επιφυλακτική στάση. Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές περιλαμβάνουν τόσο την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας όσο και άλλες αιτίες, όπως ατύχημα ή ακόμα και αυτοκτονία. Η οικογένεια και οι φίλοι της 45χρονης κυρίας καλούνται να προσφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση.

Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση, Δρ. Νίκος Παπαδόπουλος, επιβεβαίωσε ότι η σωρός βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση, γεγονός που δυσχεραίνει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Ωστόσο, η δειγματοληπτική ανάλυση και άλλες επιστημονικές μέθοδοι αναμένεται να δώσουν περισσότερες απαντήσεις τις επόμενες ημέρες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image