Εξάρθρωση κυκλώματος μπράβων σε Μύκονο και Αττική

Εξάρθρωση κυκλώματος μπράβων σε Μύκονο και Αττική

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας πουλούσαν προστασία και εκβίαζαν καταστηματάρχες σε Μύκονο και Αττική. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη αρκετών μελών του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων ο υπαρχηγός τους, παλιό πρωτοπαλίκαρο γνωστού πρώην “νονού” της Ηλιούπολης. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν βία και απειλές για να αναγκάσουν τους επιχειρηματίες να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά για την «ασφάλειά» τους. Η Αστυνομία, μέσα από πολύμηνες και συντονισμένες επιχειρήσεις, κατάφερε να αποκαλύψει τον τρόπο λειτουργίας της οργάνωσης και να εντοπίσει τα κρησφύγετά τους.

Συγκεκριμένα, οι έρευνες έδειξαν ότι τα μέλη του κυκλώματος δρούσαν σε συχνά πολυσύχναστα σημεία και νυχτερινά μαγαζιά, εκμεταλλευόμενοι την υψηλή επισκεψιμότητα για να διανείμουν τον τρόμο. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου και της Αττικής, και οι αρχές κατέσχεσαν σημαντικά χρηματικά ποσά, όπλα και κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνταν για τις παράνομες δραστηριότητες τους. Οι εμπλεκόμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, καθώς τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες είναι αδιάσειστα και καταμαρτυρούν την εκτεταμένη δράση τους. Αναμένονται εξελίξεις και περαιτέρω αποκαλύψεις που θα βοηθήσουν στην πλήρη διάλυση αυτού του επικίνδυνου κυκλώματος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image