Αυξημένα μέτρα της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αυξημένα μέτρα της ΕΛΑΣ στη ΔΕΘ με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σήμερα καταγράφονται αυξημένα αστυνομικά μέτρα στη Θεσσαλονίκη λόγω της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Τα επίσημα εγκαίνια της ΔΕΘ θα πραγματοποιηθούν με την παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων, περιλαμβανομένου του πρωθυπουργού. Η αστυνομία (ΕΛΑΣ) έχει ενισχύσει την παρουσία της στην περιοχή για να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη διαχείριση των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ληφθεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να διευκολυνθεί η ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης.

Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να προγραμματίσουν τα δρομολόγιά τους έγκαιρα. Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε επίσης ότι θα υπάρξουν αυξημένοι έλεγχοι στους δρόμους και στις εισόδους της έκθεσης. Η παρουσία υψηλά ιστάμενων πολιτικών και άλλων επιφανών προσώπων έχει καταστήσει αναγκαία την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας. Οι διοργανωτές της ΔΕΘ προσδοκούν μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν μία ασφαλή και ομαλή εκδήλωση.

Αυξημένη αστυνόμευση θα υπάρξει και στους γύρω δρόμους για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων. Οι πολίτες και οι επισκέπτες της ΔΕΘ καλούνται να δείξουν κατανόηση και να συνεργαστούν πλήρως με τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα και να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image