Τραμ τραυμάτησε ανήλικο στη Γλυφάδα

Τραμ τραυμάτησε ανήλικο στη Γλυφάδα

Το απόγευμα της Παρασκευής, ένας ανήλικος παρασύρθηκε από τραμ στη Γλυφάδα. Το παιδί, ηλικίας περίπου 12 ετών, διέσχιζε την οδό Διαδόχου Παύλου όταν σημειώθηκε το συμβάν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το όχημα κινείτο με κανονική ταχύτητα, ενώ το παιδί ξαφνικά βρέθηκε στις ράγες. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμένο ανήλικο και το μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς. Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ ο οδηγός του τραμ υποβλήθηκε σε προγραμματισμένες εξετάσεις για χρήση αλκοόλ και ελεγχόμενων ουσιών, οι οποίες βγήκαν αρνητικές. Η οδική κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά για την απομάκρυνση του παιδιού και την ολοκλήρωση της επιτόπιας έρευνας, καθώς περαστικοί και κάτοικοι παρακολουθούσαν με αγωνία τις εξελίξεις. Η Αστυνομία έκανε έκκληση στο κοινό για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να ρίξει φως στις συνθήκες του ατυχήματος

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image