Σύλληψη 44χρονου στο Μαρούσι για πολλαπλά εγκλήματα

Σύλληψη 44χρονου στο Μαρούσι για πολλαπλά εγκλήματα

Στη σύλληψη ενός 44χρονου άνδρα προχώρησε η Αστυνομία στο Μαρούσι, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπές και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες σε ξενοδοχεία και φαρμακεία. Ο συλληφθείς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα όπλο καθώς και ναρκωτικά, γεγονός που ενισχύει τις εις βάρος του κατηγορίες για οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Η Αστυνομία, ύστερα από ενδελεχή έρευνα, κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για σειρά ληστειών σε διάφορες επιχειρήσεις της περιοχής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δράση του ήταν οργανωμένη και κατ' επανάληψη, προκαλώντας αναστάτωση στους ιδιοκτήτες και τους πολίτες του Αμαρουσίου. Η διερεύνηση της υπόθεσης παραμένει σε εξέλιξη, με τις Αρχές να αναζητούν τυχόν συνεργούς και να ερευνούν περαιτέρω συνδέσεις με παρόμοια εγκλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πηγές, ο 44χρονος χρησιμοποιούσε διάφορους μεθόδους για να παραβιάζει καταστήματα και να αφαιρεί εμπορεύματα ή χρήματα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image