Ο βασιλιάς Κάρολος ταξιδεύει με γιατρό και αίμα στο αεροπλάνο

Ο βασιλιάς Κάρολος ταξιδεύει με γιατρό και αίμα στο αεροπλάνο

Η είδηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος ταξιδεύει πάντα συνοδευόμενος από έναν γιατρό και φιάλες αίματος κέντρισε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Ο Κάρολος φαίνεται να λαμβάνει υπόψη του κάθε πιθανό ενδεχόμενο σε θέματα υγείας, ειδικά κατά τη διάρκεια των πτήσεών του. Αυτή η πρακτική δεν είναι ασυνήθιστη για μέλη βασιλικών οικογενειών, καθώς επιδιώκουν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την υγεία τους σε κάθε περίσταση.

Ο ίδιος ο Κάρολος, γνωστός για την προσοχή που δίνει στις λεπτομέρειες, επιλέγει να έχει στη διάθεσή του τις φιάλες με το δικό του αίμα κάθε φορά που ταξιδεύει, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αυτού του είδους οι προληπτικές ενέργειες ανήκουν στους μακροχρόνιους κανονισμούς δικλείδας ασφαλείας που υιοθετούν οι βασιλικές οικογένειες κατά τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Το γεγονός ότι ο Κάρολος είναι γνώστης της σημασίας που έχει η ιατρική ετοιμότητα τονίζει την προσεκτική του προσέγγιση απέναντι στη διαχείριση κρίσεων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image