Οδύνη και αποχαιρετισμός των θυμάτων της φωτιάς στο Ξυλόκαστρο

Οδύνη και αποχαιρετισμός των θυμάτων της φωτιάς στο Ξυλόκαστρο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης τελέστηκαν οι κηδείες του 35χρονου Δημήτρη Σελέκου και του 40χρονου Βασίλη Κυριάκου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στο Ξυλόκαστρο. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι ζούσαν στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί, αποτελούν πλέον τραγικά θύματα της πυρκαγιάς που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη από συναισθήματα, με συγγενείς, φίλους, αλλά και κατοίκους από τον τόπο τους, να αποχαιρετούν τους δικούς τους ανθρώπους με δάκρυα στα μάτια.

Οι στιγμές κατά τη διάρκεια των τελετών ήταν δύσκολες, με αναφορές στη ζωή και το έργο των δύο ανδρών να δημιουργούν έντονη συγκίνηση. Παρόντες στις κηδείες ήταν και πολλοί τοπικοί φορείς, εκφράζοντας τη θλίψη τους για την απώλεια δύο σημαντικών μελών της κοινότητας. Ο Δήμαρχος του Ξυλοκάστρου, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, προσήλθαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στους εκλιπόντες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ασφάλειας στην πρόληψη τέτοιων τραγωδιών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image