Οδηγός μηχανής εγκατέλειψε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη

Οδηγός μηχανής εγκατέλειψε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με έναν οδηγό μηχανής να προκαλεί την πτώση και τον τραυματισμό ενός 27χρονου άντρα, τον οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο κέντρο της πόλης, προκαλώντας αναστάτωση και αγωνία στους παρευρισκόμενους. Οι αρχές έφτασαν άμεσα στο σημείο του ατυχήματος, ενώ το ΕΚΑΒ κλήθηκε να μεταφέρει τον τραυματία στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μαρτυρίες, ο οδηγός κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα, χάνοντας κάθε έλεγχο και ευθύς εξαρχής εγκαταλείποντας τον τόπο του συμβάντος. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού της μηχανής, προσπαθώντας να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του. Η κατάσταση της υγείας του 27χρονου παραμένει κρίσιμη, ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό για την οδική ασφάλεια και την ευθύνη των οδηγών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image