Κυριάκος Βελόπουλος: Η κυβέρνηση γελοιοποιείται συνεχώς

Κυριάκος Βελόπουλος: Η κυβέρνηση γελοιοποιείται συνεχώς

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε πρόσφατες δηλώσεις του εξαπέλυσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως η διοίκηση της χώρας γελοιοποιείται συνεχώς. Κατά τα λεγόμενά του, η απόσταση ανάμεσα στο σοβαρό και το γελοίο είναι ελάχιστη για την κυβέρνηση. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις τόσο σε πολιτικά όσο και σε κοινωνικά επίπεδα. Άλλωστε, ο Κυριάκος Βελόπουλος συχνά εκφράζει με έντονο και αμετάβλητο τρόπο τις απόψεις του για τα κυβερνητικά έργα και πράξεις.

Σύμφωνα με τον Βελόπουλο, η κυβέρνηση φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Αυτό αποτυπώνεται σε πολλές αποφάσεις και ενέργειες που όπως δήλωσε ο ίδιος, παρουσιάζουν μια εικόνα «αυτό-γελοιοποίησης». Ο Βελόπουλος υπογράμμισε επίσης ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας με τον αναγκαίο σεβασμό και την έμφαση που απαιτείται για τη σοβαρότητά τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image