Εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών από δομή στη Νέα Σμύρνη

Εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών από δομή στη Νέα Σμύρνη

Την είδηση της εξαφάνισης τριών ανήλικων κοριτσιών από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου (28.09.2024). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα τρία κορίτσια, ηλικίας 14, 15 και 16 ετών, έφυγαν από τη δομή όπου φιλοξενούνταν και από τότε δεν έχουν δοθεί σημεία ζωής. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των κοριτσιών, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού κάνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές ή την ίδια την οργάνωση.

EXAFANISI 28092024 1200x640

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι τα κορίτσια ενδέχεται να βρίσκονται σε κίνδυνο και γι' αυτό είναι κρίσιμη η παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας που θα μπορούσε να συμβάλλει στον εντοπισμό τους. Ο διευθυντής της δομής φιλοξενίας, Παύλος Παυλίδης, δήλωσε ότι τίποτα δεν προμήνυε τη φυγή των κοριτσιών και πως το προσωπικό κάνει το παν για να βοηθήσει τις αρχές στην έρευνά τους. Το Χαμόγελο του Παιδιού και η αστυνομία παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ γίνονται έρευνες σε περιοχές όπου ενδέχεται να έχουν καταφύγει. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image