Εξαφάνιση ανήλικης στην Καλλιθέα: Συναγερμός για την 17χρονη

Εξαφάνιση ανήλικης στην Καλλιθέα: Συναγερμός για την 17χρονη

Πριν από λίγες ημέρες, αναφέρθηκε η εξαφάνιση μίας 17χρονης από την περιοχή της Καλλιθέας, προκαλώντας ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Το μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Χαμόγελο του Παιδιού" εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση για την εξαφάνιση, καλώντας κάθε πολίτη να συνεισφέρει με οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της. Σύμφωνα με την περιγραφή, η ανήλικη φορούσε μπλε τζιν και κόκκινη μπλούζα την τελευταία φορά που θεάθηκε.

Η παιδοψυχολόγος του "Χαμόγελου του Παιδιού" δήλωσε πως πρόκειται για εξαιρετικά ευαίσθητη υπόθεση, επισημαίνοντας τη σημασία της άμεσης δράσης για την ασφάλεια της 17χρονης. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει εντατικές έρευνες στην περιοχή, ενισχύοντας τις προσπάθειες τους με τη βοήθεια της πολιτικής προστασίας και εθελοντικών οργανώσεων. Παράλληλα, η οικογένεια της αγνοούμενης ζητά την υποστήριξη συνολικά από την κοινωνία, ελπίζοντας για την γρήγορη επιστροφή της. Στην προσπάθεια να βρεθεί, ο "Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης 116000" είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με την εξαφάνιση. Η συνεργασία όλων είναι απαραίτητα για την ασφαλή επιστροφή της 17χρονης στην οικογένειά της.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image