Εγκαίνια γραφείων Κασσελάκη την Τετάρτη

Εγκαίνια γραφείων Κασσελάκη την Τετάρτη

Την προσεχή Τετάρτη, ο χώρος που φιλοξενεί τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί εθελοντές και φίλους. Τα «εγκαίνια» αυτά δεν αποτελούν μόνο ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για όσους υποστηρίζουν το όραμα του Κασσελάκη, αλλά αποκαλύπτουν και έναν χώρο που χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα αρχιτεκτονική του. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον μοντέρνο χώρο και να διαπιστώσουν από κοντά τις σχεδιαστικές καινοτομίες που υιοθετήθηκαν για την κατασκευή του.

Ο χώρος έχει σχεδιαστεί με βάση τις τελευταίες τάσεις στον τομέα της αρχιτεκτονικής, παρέχοντας μια αισθητική που συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Κασσελάκης θα περάσει χρόνο με τους εθελοντές και τους φίλους, ενισχύοντας το αίσθημα κοινότητας και συνεργασίας που αποτέλεσε το θεμέλιο για αυτό το εγχείρημα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image