Δυστύχημα στην Αχαΐα: Τραγικός θάνατος 67χρονου από πτώση από αχλαδιά

Δυστύχημα στην Αχαΐα: Τραγικός θάνατος 67χρονου από πτώση από αχλαδιά

Τραγικό τέλος είχε η προσπάθεια ενός 67χρονου από την Αχαΐα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση από αχλαδιά την περασμένη Παρασκευή. Το περιστατικό συνέβη ενώ ο άνδρας προσπαθούσε να μαζέψει φρούτα από το δέντρο, ένα καθημερινό έργο για πολλούς στην επαρχία. Η πτώση αποδείχθηκε μοιραία, επιφέροντας άμεσα τον θάνατό του. Η θλίψη κάλυψε την μικρή κοινότητα της περιοχής, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστός για την αγάπη του προς την γεωργία και την καλλιέργεια των δικών του φρούτων.

Το δραματικό αυτό σκηνικό έρχεται ως υπενθύμιση των κινδύνων που ενδέχεται να εμπεριέχει ακόμα και η πιο απλή αγροτική δραστηριότητα. Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπήρχαν άλλοι παρόντες τη στιγμή του συμβάντος. Η είδηση της απώλειας έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους του 67χρονου, οι οποίοι ζήτησαν τη διακριτικότητα των μέσων ενημέρωσης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image