Γιώργος Τσίπρας: Κριτική στους υποστηρικτές Κασσελάκη για νέο κόμμα

Γιώργος Τσίπρας: Κριτική στους υποστηρικτές Κασσελάκη για νέο κόμμα

Ο Γιώργος Τσίπρας εξέφρασε σκληρή κριτική προς τους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή τη δημιουργία της ιστοσελίδας odikosgmassyriza.gr. Αναφέροντας ότι επιδιώκουν τη δημιουργία ενός ΙΧ κόμματος με ηγέτη έναν «φύρερ», ο Τσίπρας τονίζει την ανησυχία του για τις πολιτικές εξελίξεις. Η τοποθέτησή του έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν τις εσωτερικές δυναμικές στον ΣΥΡΙΖΑ και τις αντιθέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε διάφορες πολιτικές πτέρυγες.

Οι δηλώσεις γίνονται σε μια περίοδο που οι συζητήσεις γύρω από την κατεύθυνση και τις αξίες του κόμματος είναι έντονες. Η δημιουργία της ιστοσελίδας odikosgmassyriza.gr υπογραμμίζει τις διαφωνίες που υπάρχουν για τον τρόπο με τον οποίο το κόμμα πρέπει να εξελίσσεται και να αναπροσαρμόζεται στις νέες πολιτικές συνθήκες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image