Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ

Η δημοσιογραφική κοινότητα θρηνεί την απώλεια της μακροχρόνια καταξιωμένης δημοσιογράφου Χαράς Κιοσσέ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. Η Χαρά Κιοσσέ, μια εμβληματική προσωπικότητα με πολυετή εμπειρία και δυναμική παρουσία στο χώρο των ΜΜΕ, αφήνει πίσω της πλούσια κληρονομιά και αξέχαστες στιγμές στη δημοσιογραφία. Η κηδεία της θα διεξαχθεί την Πέμπτη, σε ευρύ κύκλο συγγενών και φίλων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τονίζει τη συμβολή της Χαράς Κιοσσέ στον δημοσιογραφικό χώρο, καθώς και την αφοσίωσή της στην αλήθεια και την διαφάνεια της ενημέρωσης.

Η καριέρα της Χαράς Κιοσσέ υπήρξε αξιοθαύμαστη, καθώς κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση πολλών συναδέλφων της μέσα από την αδιάκοπη αναζήτηση της αξιοπιστίας και της δικαιοσύνης μέσω της γραφής της. Πέρα από τα εικοσιπέντε χρόνια παρουσίας της στην ΕΣΗΕΑ, ανέδειξε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης, δίνοντας φωνή σε εκείνους που χρειάζονταν υποστήριξη. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image