Ανοικτή πρόσκληση για το Innovation Attica Hackathon 2024 από τον Χαρδαλιά

Ανοικτή πρόσκληση για το Innovation Attica Hackathon 2024 από τον Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφερειάρχης Αττικής, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, καλώντας τους να συμμετάσχουν στο «Innovation Attica Hackathon 2024». Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και το Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας Αττικής (ΚΕΚΠΑ), με στόχο την ενίσχυση και προώθηση της καινοτομίας στην περιοχή. Το «Innovation Attica Hackathon 2024», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για νέους επιχειρηματίες, start-up και επιχειρηματίες να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να συμβάλλουν στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για τις προκλήσεις της εποχής.

Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς προσφέρει ανεκτίμητες ευκαιρίες δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και συνεργασίας με άλλους επαγγελματίες του χώρου. Το κάλεσμα του Χαρδαλιά υποστηρίζει τη στρατηγική της Περιφέρειας να κάνει την Αττική κόμβο καινοτομίας και ανάπτυξης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω σε πραγματικά θέματα και να αναπτύξουν λύσεις που μπορούν να αλλάξουν τον επιχειρηματικό χάρτη της περιοχής. Η Περιφέρεια Αττικής προσβλέπει στη συμμετοχή όσων οραματίζονται μια καινοτόμο και βιώσιμη μελλοντική προοπτική για την περιοχή, ενισχύοντας έτσι τη θέση του τόπου στον παγκόσμιο χάρτη της επιχειρηματικής καινοτομίας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image