Αλλαγές κυκλοφορίας στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο λόγω αγώνα δρόμου

Αλλαγές κυκλοφορίας στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο λόγω αγώνα δρόμου

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του κέντρου της Αθήνας θα πρέπει να προετοιμαστούν για σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας της διοργάνωσης ενός αγώνα δρόμου. Συγκεκριμένα, πολλοί δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί, καθιστώντας απαραίτητη την αναδιάρθρωση των διαδρομών τους. Οι κυκλοφοριακές αλλαγές θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου, με τους περιορισμούς να διαρκούν μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής. Οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν ότι οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο βρίσκονται γύρω από το Σύνταγμα, την Ομόνοια και τον Κεραμεικό, όπου θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές κεντρικές αρτηρίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, οι οδηγοί θα πρέπει να αποφεύγουν τους δρόμους όπως η Σταδίου, η Πανεπιστημίου και η Λεωφόρος Αμαλίας. Περισσότερες λεπτομέρειες και χάρτες των κλειστών δρόμων έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της τροχαίας, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς ενημερώσεις μέσω ραδιοφώνου και κοινωνικών δικτύων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image