LIFESTYLE

Η Sigourney Weaver θα παίξει στην ταινία The Mandalorian & Grogu

Η Sigourney Weaver θα παίξει στην ταινία The Mandalorian & Grogu

Σε μια συναρπαστική εξέλιξη για το σύμπαν του Star Wars, η ηθοποιός Sigourney Weaver θα ενταχθεί στο cast της επερχόμενης ταινίας "The Mandalorian & Grogu". Η ταινία, που σηματοδοτεί την πρώτη κινηματογραφική κυκλοφορία Star Wars μετά το "Episode IX: The Rise of Skywalker" του 2019, θα φέρει την Weaver πίσω στο sci-fi είδος, όπου έχει διαπρέψει με εμβληματικούς ρόλους όπως η Ellen Ripley στις ταινίες "Alien".

man.png

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Weaver βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για το συμβόλαιό της, ωστόσο, η φύση του ρόλου της στην ταινία παραμένει μυστήριο. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι η εμπειρία της Weaver σε ταινίες γεμάτες δράση και εξωγήινους, την καθιστά ιδανική επιλογή για το "The Mandalorian & Grogu".

Star Wars: Η Sigourney Weaver θα παίξει στην ταινία The Mandalorian & Grogu

Εκτός από την Weaver, η ταινία αναμένεται να φέρει στην οθόνη και τον Pedro Pascal στον ρόλο του Din Djarin, αν και οι υποχρεώσεις του ηθοποιού για την ταινία "The Fantastic Four" της Marvel Studios ενδέχεται να επηρεάσουν το μέγεθος της συμμετοχής του.

mandalorian.jpg

Η σκηνοθεσία του "The Mandalorian & Grogu" ανήκει στον Jon Favreau, δημιουργό της βραβευμένης σειράς "The Mandalorian", από την οποία προέρχεται και η ταινία. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο 2024 στην Καλιφόρνια, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για το franchise, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που η παραγωγή μιας ταινίας Star Wars θα λάβει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ταινία "The Mandalorian & Grogu" έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Μαίου 2026.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image