LIFESTYLE

Αυτό είναι το πρώτο trailer του "Venom: The Last Dance" με τον Tom Hardy

Αυτό είναι το πρώτο trailer του "Venom: The Last Dance" με τον Tom Hardy

Η Sony Pictures μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του "Venom: The Last Dance", με τον Tom Hardy στον ρόλο του Eddie. Η ταινία υπόσχεται μια επική περιπέτεια και τον τελευταίο χορό αυτών των δύο αντιφατικών χαρακτήρων.

Αυτό είναι το πρώτο trailer του Venom: The Last Dance με τον Tom Hardy να μοιράζει πόνο!

Στο Venom: The Last Dance, ο Tom Hardy επιστρέφει στο ρόλο του Eddie, προσφέροντας μια δυναμική ερμηνεία σε έναν από τους πιο περίπλοκους χαρακτήρες της Marvel. Η ταινία ακολουθεί το δίδυμο σε μια αναζήτηση επιβίωσης, καθώς κυνηγούνται από τους δύο κόσμους τους και βρίσκονται αντιμέτωποι με μια καταστροφική απόφαση που θα έχει σημαντικές συνέπειες.

dfgh.jpg

Η πλοκή της ταινίας παραμένει μυστήρια, ενώ υπάρχουν υπονοούμενα για τη συμμετοχή του Spider-Man του Tom Holland, μετά τη σύνδεση που παρουσιάστηκε στη post-credits σκηνή του "No Way Home".

Στο καστ περιλαμβάνονται επίσης οι Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach και Stephen Graham. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο της Kelly Marcel, με τον Tom Hardy να συμμετέχει και στην παραγωγή.

Το "Venom: The Last Dance" αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου.

 
 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image