LIFESTYLE

Η Τσαλιγοπούλου στο Θέατρο Κολωνού με ελεύθερη είσοδο

Η Τσαλιγοπούλου στο Θέατρο Κολωνού με ελεύθερη είσοδο

Και φέτος το καλοκαίρι, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου θα χαρίσει στους λάτρεις της μουσικής ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Σε μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, η Τσαλιγοπούλου θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένες επιτυχίες, διαχρονικά αριστουργήματα και σπάνια μουσικά διαμάντια.

Στις 15 Ιουλίου, η Τσαλιγοπούλου θα ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Κολωνού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Καλοκαίρι στην Αθήνα" που διοργανώνει ο ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων. Εκεί, πλαισιωμένη από ένα σχήμα εξαιρετικών μουσικών, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια θα ερμηνεύσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο που αγγίζει όλα τα είδη του ελληνικού τραγουδιού.

Από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι παραδοσιακά και έντεχνα, η Τσαλιγοπούλου θα ζωντανέψει με την αξεπέραστη φωνή της κλασικά και νεότερα τραγούδια, πολλά από τα οποία ερμήνευσε πρώτη, χαρίζοντάς τους μια αξέχαστη ερμηνεία.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image