LIFESTYLE

Ο Tom Hardy αποχαιρετά τον Venom | Το "The Last Dance" σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής

Ο Tom Hardy αποχαιρετά τον Venom | Το "The Last Dance" σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής

Σε μια αναμενόμενη εξέλιξη, η Sony Pictures επιβεβαίωσε ότι η ταινία "Venom: The Last Dance" θα σηματοδοτήσει το τέλος της σειράς Venom με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy. Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Sony Motion Pictures Group, Tom Rothman, το "Venom 3", όπως είναι επίσης γνωστό, θα είναι "το τρίτο και τελευταίο", αλλά και "το καλύτερο" της σειράς.

Ο επίσημος τίτλος του Venom 3 είναι λιγάκι παράξενος

Η σκηνοθεσία ανατέθηκε στην Kelly Marcel, η οποία συνεργάστηκε με τον Hardy στο σενάριο. Στους νέους ηθοποιούς που πλαισιώνουν τον Hardy ανήκουν οι Chiwetel Ejiofor και Juno Temple, ενώ ο ρόλος τους παραμένει προς το παρόν άγνωστος.

Το Venom: The Last Dance θα είναι το τελευταίο Venom

Παρόλο που η επίσημη πλοκή παραμένει μυστήριο, φήμες κάνουν λόγο για εμφάνιση του Spider-Man του Tom Holland, ενισχύοντας την σύνδεση που δημιουργήθηκε στην post-credits σκηνή του "No Way Home". Η ταινία "Venom: The Last Dance" αναμένεται στις κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου και σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για τον αγαπημένο αντιήρωα που ενσάρκωσε με επιτυχία ο Tom Hardy.

 

Ας σημειωθεί ότι οι δύο προηγούμενες ταινίες Venom σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, με το "Venom 2: Let There Be Carnage" να αγγίζει τα 506,9 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως το 2021, φέρνοντας το συνολικό εισόδημα της σειράς στο 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image