LIFESTYLE

Η Elisabeth Moss άφησε να εννοηθεί ότι το sequel του The Invisible Man είναι στα σκαριά

Η Elisabeth Moss άφησε να εννοηθεί ότι το sequel του The Invisible Man είναι στα σκαριά

To "The Invisible Man" Φαίνεται ότι σύντομα θα επιστρέψει στις οθόνες σας, καθώς η πρωταγωνίστρια της ταινίας του 2020, Elisabeth Moss, άφησε να εννοηθεί ότι ένα sequel βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το The Invisible Man 2 είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Happy Sad Confused, η Moss δήλωσε ότι νιώθει αισιόδοξη για το μέλλον του "The Invisible Man 2". Αν και η ταινία δεν έχει λάβει ακόμα το πράσινο φως από την Universal Pictures, η Moss αποκάλυψε ότι η δική της εταιρεία παραγωγής, Love & Squalor Pictures, και η Blumhouse Productions συνεργάζονται στενά για να υλοποιήσουν το project. "Η Blumhouse και η εταιρεία παραγωγής μου νομίζω ότι τα καταφέραμε!" δήλωσε η Moss. "Και νιώθω πολύ καλά γι' αυτό! Είμαστε πολύ αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την ιστορία."

Παρόλο που η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη, η δήλωση της Moss σίγουρα θα ενθουσιάσει τους fans της ταινίας τρόμου του 2020. Η ταινία, που απέσπασε θετικές κριτικές για την ερμηνεία της Moss και την αγωνιώδη ατμόσφαιρα, αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που παρενοχλείται από τον αόρατο πρώην σύζυγό της.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image