LIFESTYLE

Ο Will Smith ανέβασε ένα εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα του Bad Boys 4

Ο Will Smith ανέβασε ένα εντυπωσιακό βίντεο από τα γυρίσματα του Bad Boys 4

Σκηνές γεμάτες δράση υπόσχεται η νέα ταινία "Κακά Παιδιά". Η δυναμική επιστροφή των Will Smith και Martin Lawrence στη μεγάλη οθόνη με το "Bad Boys: Ride or Die" φαίνεται πως θα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Οι σκηνοθέτες της ταινίας, Adil El Arbi και Bilall Fallah, έχουν δημιουργήσει μερικές εξαιρετικά εντυπωσιακές σκηνές δράσης.

O Will Smith ανέβασε βίντεο από τα γυρίσματα του Bad Boys 4 που εντυπωσίασε τους πάντες

Ο Will Smith δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας, αποκαλύπτοντας μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας του, Mike Lowrey, εμπλέκεται σε ανταλλαγή πυρών. Η κάμερα εναλλάσσεται ανάμεσα σε πρώτο πρόσωπο και selfie mode, ακολουθώντας τις κινήσεις του Smith και το όπλο του. Το συγκεκριμένο σκηνοθετικό τέχνασμα επιτεύχθηκε με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και ενός gimbal συνδεδεμένου με το όπλο του Smith, ο οποίος φαίνεται να αναλαμβάνει ρόλο κάμεραμαν σε αυτή τη σκηνή.

βνμ.jpg

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube και στο Instagram του Will Smith, συνοδευόμενο από τη λεζάντα "Περιμένετε να δείτε αυτή τη σκηνή στην ταινία". Οι θαυμαστές αντέδρασαν με ενθουσιασμό, χειροκροτώντας την προσπάθεια του Smith και την προσοχή στη λεπτομέρεια της παραγωγής.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Alexander Ludwig (Vikings), Vanessa Hudgens, Eric Dane (Euphoria), Paola Núñez, Rhea Seehorn (Better Call Saul), Tasha Smith, Jacob Scipio, Melanie Liburd, Tiffany Haddish, Joe Pantoliano και Ioan Gruffudd (Fantastic Four).

Το σενάριο του "Bad Boys: Ride or Die" αναφέρει:"Όταν ο αρχηγός Hoard (Joe Pantoliano) κατηγορείται για συνεργασία με καρτέλ ναρκωτικών για πολλά χρόνια, τα «Κακά Παιδιά» (Will Smith & Martin Lawrence) ορκίζονται να αποκαταστήσουν την αδικία σε βάρος του. Αλλά όσο πλησιάζουν την αλήθεια, ο Mike και ο Marcus παγιδεύονται οι ίδιοι και καταλήγουν φυγάδες και επικηρυγμένοι από τα καρτέλ. Με την αστυνομία να τους καταδιώκει, τα καρτέλ και τις συμμορίες του Μαϊάμι να τους έχουν στοχοποιήσει, τι τους απομένει να κάνουν;"

Η ταινία "Κακά Παιδιά 4" ή "Bad Boys: Ride or Die" κάνει πρεμιέρα σήμερα, 6 Ιουνίου, στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Δείτε το βίντεο

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image