LIFESTYLE

Photovision Art 2024: Έκθεση στο Ζάππειο Μέγαρο

Photovision Art 2024: Έκθεση στο Ζάππειο Μέγαρο

Το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος ανακοίνωσε την φωτογραφική έκθεση PHOTOVISION ART, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο. Η διοργάνωση αυτή έρχεται να αναδείξει τον εξαιρετικό ρόλο του αρχιτεκτονικού αυτού αριστουργήματος ως το πλέον προβεβλημένο και αναγνωρίσιμο εκθεσιακό χώρο της Αθήνας. Όσοι αγαπούν τη φωτογραφία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα από καταξιωμένους καλλιτέχνες, καθώς και να γνωρίσουν νέες τεχνικές και αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η μοντέρνα φωτογραφική τέχνη. Η έκθεση PHOTOVISION ART αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους να ανταλλάξουν ιδέες, να εμπνευστούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Με τη συμμετοχή στο PHOTOVISION ART, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να εμπνευστούν από τα έργα που θα εκτίθενται, απολαμβάνοντας συγχρόνως την ιστορική και αρχιτεκτονική σημασία του Ζαππείου Μεγάρου. Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, καθιστώντας την μια από τις πιο σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις της χρονιάς. Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν και διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις νέων προϊόντων και τεχνολογιών στον χώρο της φωτογραφίας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να δοκιμάσουν από κοντά διάφορες καινοτομίες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image