LIFESTYLE

Οι Oasis προσθέτουν δύο νέες συναυλίες στο Wembley μετά το sold out

Οι Oasis προσθέτουν δύο νέες συναυλίες στο Wembley μετά το sold out

 

Οι Oasis ανακοίνωσαν δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley Stadium, μετά την τεράστια ζήτηση των εισιτηρίων που οδήγησε σε sold out το Σαββατοκύριακο. Οι θαυμαστές του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος είχαν ανταποκριθεί με ενθουσιασμό, αναζητώντας τρόπο να εξασφαλίσουν τη θέση τους σε αυτές τις μοναδικές συναυλίες.

Η ανταπόκριση των θαυμαστών

Η ανακοίνωση της περιοδείας των Oasis προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους θαυμαστές, οι οποίοι έσπευσαν να εξασφαλίσουν εισιτήρια. Η ζήτηση ήταν τόσο υψηλή που η πρώτη σειρά ημερομηνιών εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό ανάγκασε το συγκρότημα να προσθέσει δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley Stadium.

Νέες ημερομηνίες

Οι νέες ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν θα δώσουν την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους θαυμαστές να απολαύσουν τις ζωντανές εμφανίσεις των Oasis στο Wembley. Οι πληροφορίες για τα εισιτήρια θα αναρτηθούν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, καθώς και στους επίσημους διαύλους κοινωνικών δικτύων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image