LIFESTYLE

Ο Bruce Dickinson για τη φωτοβολίδα στο ΟΑΚΑ | "Η πιο ηλίθια στιγμή μου στη σκηνή"

Ο Bruce Dickinson για τη φωτοβολίδα στο ΟΑΚΑ | "Η πιο ηλίθια στιγμή μου στη σκηνή"

Ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, μίλησε στο Kerrang για το περιστατικό με τη φωτοβολίδα που σημάδεψε την εμφάνιση του συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2022. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού "The Number Of The Beast", ένας fan άναψε μια φωτοβολίδα, αναγκάζοντας τον Dickinson να διακόψει την ερμηνεία και να απευθυνθεί με έντονο ύφος προς το κοινό. Σε συνέντευξή του, ο Dickinson χαρακτήρισε το περιστατικό ως "το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη σκηνή", εξηγώντας:

«Υπήρχε ένας βαθμός συμπάθειας από κόσμο στην Ελλάδα που είπε πως δεν θα έπρεπε να τον έχω αποκαλέσει "Greek cunt", και ναι, μαλλον δεν έπρεπε αλλά πιθανότατα ήταν Έλληνας. Και πιθανότατα ήταν μαλάκας (σ.σ. "cunt"). Αλλά πραγματικά με εκνεύρισε. Είμαι εκεί, προσπαθώντας να τραγουδήσω, και υπάρχει τόσος κόσμος που κρατά αυτές τις ναυτικές φωτοβολίδες γεμάτες φώσφορο, και κανείς δεν μπορεί να αναπνεύσει σε όλο το χώρο. Το βρίσκω πραγματικά, πολύ πολύ ανεύθυνο. Αλλά δεν έπρεπε να τον είχα αποκαλέσει έτσι γιατί δεν ήξερα την εθνικότητά του. Έχασα την ψυχραιμία μου και δεν θα έπρεπε να το κάνω».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image